Lena Caroline Stordalen (t.v.) er ny religionsjournalist, og Sigrid Rege Gårdvoll er ny debattjournalist i Vårt Land.

MEDIEFOLK:

Dobbel nyansettelse i Vårt Land

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Vårt Land ansetter Lena Caroline Stordalen som religionsjournalist, og Sigrid Rege Gårdsvoll som ny debattjournalist.

Stordalen er utdannet teolog, og jobber i dag som vikarprest i Heggedal menighet.

– Jeg er veldig glad for at Lena har takket ja til jobben. Hun sitter på en unik fagkompetanse på det feltet Vårt Land skal være ledende på. Hun har også vist stor forståelse for Vårt Lands prosjekt, sier religions- og featureredaktør Elise Kruse om ansettelsen til egen avis.

Stordalen starter i rollen som religionsjournalist i Vårt Land i august.

– Avisen gjør et viktig arbeid for å belyse rollen som tro og livssyn spiller i samfunnet, og åpner et rom for samtaler omkring teologiske og etiske spørsmål. Jeg setter stor pris på muligheten til å ta del i dette arbeidet, og gleder meg til å begynne, sier Stordalen til Vårt Land.

Den nye debattjournalisten, Sigrid Rege Gårdsvoll, jobber i dag som kommunikasjonsrådgiver i Kirkerådet for Den norske kirke. Hun har en bachelorgrad i kristendom, religion og livssynsfag, og har tidligere hatt flere ulike stillinger og verv i Normisjon. I flere år har hun skrevet kommentarer og analyser for nettstedet Amerikanskpolitikk.no, og den siste tiden har hun vært gjestekommentator i Vårt Land.

– Jeg har lest Vårt Land hele livet, og har et nært forhold til avisen. Det er derfor med både stor glede og en god porsjon ærefrykt at jeg ser fram til å gå inn i det spennende arbeidet som gjøres i Vårt Lands debattavdeling, sier Gårdsvoll.

Hun starter i stillingen som debattjournalisten i midten av september.

– Sigrid har en unik kombinasjon av god oversikt og innsikt i norsk kristenhet samt kunnskap om samfunnsliv og internasjonal politikk. Dette gjør henne nærmest perfekt til denne stillingen i Vårt Land, sier politisk redaktør Berit Aalborg til egen avis.

Powered by Labrador CMS