Mediefolk:

Øystein Byberg (til venstre) blir nyhetsredaktør i Bilforlaget. Her sammen med sjefredaktør og adm. direktør Atle Falch Tuverud.

Øystein Byberg går fra Hegnar Media til Bilforlaget

Blir nyhetsredaktør.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Øystein Byberg er ansatt som nyhetsredaktør i Bilforlaget AS.

Byberg kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Hegnar.no, der han har dekket norsk næringsliv i 18 år.

– Jeg føler at stillingen er skreddersydd for meg, hvor jeg kan kombinere min erfaring innen finans- og næringslivsjournalistikk med min store interesse for bil og bilbransje, sier Øystein Byberg.

– Han vil gå inn i en nyopprettet stilling som nyhetsredaktør i Bilforlaget. Hovedområdet hans vil være bilbransjenyheter i nyhetstjenesten BilNytt.no, sier Atle Falch Tuverud ifølge en pressemelding fra forlaget.

Tuverud er administrerende direktør i Bilforlaget og har siden mai også vært sjefredaktør.

– Ansettelsen av Øystein Byberg er første ledd i utviklingen av Bilforlaget. Vi skal styrke vårt redaksjonelle team ytterligere og sette mer kraft i videreutviklingen av våre produkter og vårt mannskap, sier han.

– Med sin bakgrunn er Øystein rett mann til først og fremst være med å videreutvikle BilNytt.no som bilbransjens viktigste nyhetsformidler. I tillegg kommer han til bordet med medieerfaring som vil bidra til å utvikle våre øvrige produkter, sier Tuverud.

Powered by Labrador CMS