Bjarne Benjaminsen har vært ansatt i Lofot-Tidende siden 2018. Nå blir han ansvarlig redaktør og daglig leder.

MEDIEFOLK:

Bjarne Benjaminsen overtar som ansvarlig redaktør i Lofot-Tidende

Har vært konstituert i stillingen siden mai. Blir ansvarlig redaktør og daglig leder på permanent basis.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Jeg er beæret over tilliten, og gleder meg til å ta Lofot-Tidende videre sammen med den flotte staben på huset, sier Bjarne Benjaminsen i en pressemelding fra Amedia.

Han har har vært ansatt i Lofot-Tidende på Leknes siden 2018.

– Vi er en ivrig gjeng her med mange idéer til hvordan vi kan sette dagsorden i lokalsamfunnet og tilby godt lesestoff. Det blir ei spennende tid framover. Først og fremst skal vi fortsette å være til for leserne våre, som fortjener ei lokalavis å kjenne seg velkommen i, sier den nye redaktøren.

Før han begynte å jobbe for Lofot-Tidende, hadde Benjaminsen vært knyttet til avisa som frilanser. Han har også en fortid som journalist i Lofotposten. I tillegg til å ha forfatterbakgrunn, har Benjaminsen en master i filosofi og lektor med tilleggsutdannelse, står det i pressemeldingen.

Styreleder Renate Slettli Nymo sier hun er meget tilfreds med ansettelsen av Benjaminsen.

– I den perioden han har vært konstituert i stillingen har han vist hvilke egenskaper han har til å lede virksomheten. Han er engasjert, en god lagbygger og brenner for dekningsområdet til Lofot-Tidende. Med Bjarne ved roret sammen med den flotte gjengen, er jeg helt sikker på at avisa har gode muligheter til å videreutvikle seg og innta nye posisjoner i sitt område, sier hun.

Powered by Labrador CMS