Marius Lysø og Ingvill Hafver startet i jobben våren 2023.
Marius Lysø og Ingvill Hafver startet i jobben våren 2023.

MEDIEFOLK:

Byggeindustrien ansetter to nye journalister

Styrker redaksjonen med Ingvill Hafver og Marius Lysø.

Publisert

Byggeindustrien styrker denne våren sin nyhetsredaksjon med ansettelsen av Ingvill Hafver og Marius Lysø, skriver fagbladet Byggeindustrien

Hafver har blant annet erfaring som journalist i Akershus Amtstidende og som redaktør i Ås Avis. Hun har også jobbet som lærer på ungdomstrinnet.

– Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med bygg- og anleggsbransjen, hvor det skjer mye spennende, sier Hafver til Byggeindustrien. 

Lysø kommer rett fra NMBU, hvor han nylig leverte masteroppgave i urbant landbruk. Han har erfaring som journalist i Moss Avis.

– Byggebransjen er en viktig bransje i utvikling, som jeg gleder meg til å følge. Jeg ønsket meg en jobb der jeg kunne kombinere formell kompetanse med erfaringene mine som journalist, noe som jeg opplever å ha fått, sier Lysø.

Sjefredaktør Arve Brekkhus er svært glad for å kunne ønske to nye journalister velkommen til redaksjonen, som nå vil bestå av totalt ti journalister. 

– En styrket redaksjon bidrar til at Byggeindustrien kan holde nyhetstrykket oppe i en bransjehverdag med et svært stort informasjonsbehov. Både Ingvill og Marius har allerede vist at de vil være viktige tilskudd i redaksjonen, sier han.

 Bladet økte sitt godkjente opplag fra 20.393 i 2021 til 31.898 i 2022. 

Powered by Labrador CMS