Arnhild Aass Kristiansen og Henrik Giæver skal begge dekke politikk i Aftenposten.
Arnhild Aass Kristiansen og Henrik Giæver skal begge dekke politikk i Aftenposten.

MEDIEFOLK:

– Styrker Aftenpostens satsing på politikk både nasjonalt og i Oslo

Mediehuset styrker laget på politikk.

Publisert Sist oppdatert

Arnhild Aass Kristiansen (44) og Henrik Giæver (27) er ansatt som politiske journalister i Aftenposten. Førstnevnte er en intern rekrutering, mens sistnevnte hentes fra Avisa Oslo.

– Dette er rekrutteringer som styrker Aftenpostens satsing på politikk både nasjonalt og i Oslo før et spennende kommunevalg, sier Karen Tjernshaugen, leder for politisk avdeling i Aftenposten, i en pressemelding.

Kristiansen har frem til nå jobbet i Oslo-avdelingen og dekket lokalpolitikk. Før Kristiansen kom til Aftenposten jobbet hun fem år på politisk avdeling i Dagbladet.

– I to fine år har jeg fått være en del av Aftenpostens Oslo-satsing. Nå gleder jeg meg veldig til å komme tilbake til rikspolitikken, og bli en del av det sterke laget på politisk avdeling. De setter stadig dagsorden og er i tillegg en veldig fin gjeng, så dette blir bra, sier Kristiansen.

Giæver skal i Aftenposten dekke Oslo-politikk. Han har bakgrunn fra Dagens Næringsliv, VG, Medier24 og Universitas i tillegg til Avisa Oslo.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha landet denne jobben. Aftenposten er en stor avis med vind i seilene, og jeg er svært spent på bli kjent med nye kolleger i en ny redaksjon, sier Giæver.

– Det er samtidig trist å skulle forlate Avisa Oslo og de fantastiske kollegene her. Det har vært spennende og lærerikt å være med på å bygge opp en avis fra bunnen av, og selv om jeg nå går til en konkurrent, kommer jeg alltid til å heie på AO. 

Powered by Labrador CMS