Mediefolk:

Cathinka Rondan gleder seg til å bygge framtidens lydinnhold som NRKs nye radiosjef. Foto: NRK

Cathinka Rondan blir NRKs nye radiosjef

Tiltrer til høsten.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Den nye radiosjefen er i dag radiosjef i produksjonsselskapet Rubicon som lager podcaster og radio for blant andre NRK, Bauer og VG, skriver NRK i en pressemelding.

Kulturedaktør i NRK, Marius Hoel, har fungert som radiosjef det siste halve året etter at Marius Lillelien ble direktør for NRKs Distriktsdivisjon. Hoel går tilbake til sin stilling som kulturredaktør når Rondan er på plass i NRK, opplyser NRK

– Cathinka Rondan har lang og bred erfaring med radio og radioproduksjon, blant annet fra NRK og fra det kommersielle markedet. Jeg er derfor svært glad for at hun har takket ja til jobben, og er sikker på at hun vil løse denne oppgaven på en svært god måte, sier direktør for Strategi og medier, Øyvind Lund, ifølge pressemeldingen.

– Cathinka har stor forståelse og kunnskap om lyd og radio, men hun evner også å se fremover og tenke utvikling. Det er viktig i en tid hvor også radio- og lydinnholdet opplever stadig økt konkurranse, sier Øyvind Lund.

Rondan gleder hun seg til nye utfordringer i NRK.

– Jeg gleder meg veldig til å bygge fremtidens lydinnhold sammen med hele NRK. Det er en utrolig spennende tid, en revolusjon rett og slett, for et medium jeg brenner for og elsker, sier Cathinka Rondan.

Powered by Labrador CMS