Ballongene er på plass, men gullpilen mangler, idet Dagbladet Pluss når 100.000 abonnenter.

Dagbladet Pluss har fått 100.000 abonnenter

Varsler nyansettelser.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Å runde 100 000 abonnenter er virkelig en milepæl for oss. Det betyr at Dagbladet Pluss nå er Norges tredje største avis, sier Jonas Pettersen, redaksjonssjef for Dagbladet Pluss, ifølge en pressemelding sendt ut fredag ettermiddag.

Ifølge Dagbladet ble målet nådd torsdag kveld 28. november 2019. Utviklingen i antall abonnenter gjør også at Dagbladet Pluss vil utvide staben, melder avisen.

– Vi er i ferd med å ansatte enda flere journalister for å lage mer journalistikk og innhold som folk vil abonnere på. Så vi gleder oss til fortsettelsen, sier magasinredaktør Karine Østtveit i meldingen.

Konkurrenten VG+ nådde 100.000 abonnenter 1. februar 2017, og har passert 185.000 ifølge høstens opplagstall fra Mediebedriftenes Landsforening.

Dagbladet Pluss kjemper for tiden en kamp om å få pressestøtte. Tidligere i november varslet Medietilsynet at avisen hadde fått avslag på sin søknad på grunn av for få nyheter.

– Vurderingen er at andelen dagsaktuelt og politisk relevant stoff er for lav til at Dagbladet Pluss kan sies å ha en løpende journalistisk dekning av nyhets- og aktualitetsstoff, skrev tilsynet i sin oppsummering av vedtaket.

Dagbladet vurderer å klage på vedtaket og har fått utsatt fristen til 9. desember.

Powered by Labrador CMS