Dagbladets Steinar Suvatne har fått låne den berømte pekefingeren til TV 2s Oddvar Stenstrøm.

Steinar Suvatne skal lede Dagbladet TVs valgsendinger

– Det blir ingen koseintervjuer i Valgboden.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Da vi i 2013 rigget opp Dagbladets valgbod, gikk vi for første gang inn i valgkampen med TV-sendinger som bærebjelke i vår dekning. Siden da har Valgboden blitt en institusjon, og vår viktigste satsing, sier leder for Valgboden, Martine Aurdal, i en pressemelding.

Ved forrige valg var det TV 2-veteranen Oddvar Stenstrøm som ledet Dagbladets tv-sendinger fra Eidsvolls plass, men i år satser mediehuset på interne krefter. Politisk journalist og leder av politisk avdeling i Dagbladet, Steinar Suvatne, blir ny programleder.

Originalen: Den berømte pekefingeren til Oddvar Stenstrøm.

– 2021-valget blir historisk uansett utfall, og vi skal følge dramatikken tett i våre daglige sendinger. Vi kommer til å bruke tid på sakene som faktisk betyr noe for vanlige folk over hele landet, og vi kommer til å slå hardt ned på floskler og tåkeprat fra politikerne. Det blir ingen koseintervjuer i Valgboden - garantert, fastslår Suvatne.

Prosjektleder Tanja Wibe-Lund i Dagbladet TV legger til:

– Vi rigger oss for en valgthriller som vi skal følge tett gjennom daglige livesendinger. Innholdet skal forvaltes på TV, i artikler, studioposter, kommentarer, podkaster og papir.

Leder for Valgboden, Martine Aurdal, og prosjektleder Tanja Wibe-Lund i Dagbladet TV.
Powered by Labrador CMS