– Vi har et fullpakket program med det beste fra inn- og utland til høstens konferanse, sier Skup-leder Nina Selbo Torset.

Skup-sjefen gleder seg til første fysiske konferanse på to år

– Endelig skal vi samles igjen!

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Lørdag 16. oktober går nemlig Data-Skup av stabelen på Oslo Met. Dette blir den første fysiske journalistkonferansen fra Skup siden før Norge stengte ned.

– Endelig skal vi samles igjen! Vi har et fullpakket program med det beste fra inn- og utland til høstens konferanse. På kvelden er det festmiddag, der Skup i samarbeid med Dagbladets stiftelse skal dele ut reisestipend til den globale gravekonferansen i Sydney i 2022. Så fortsetter festen på Stopp Pressen utover kvelden, sier Skup-leder Nina Selbo Torset i en pressemelding.

Fra årets program trekker Selbo Torset fram:

Paul Myers kommer tilbake til Norge for å lære bort sine siste tips og triks for research i sosiale medier.

● Kripos åpner opp om hvordan de etterforsket en svensk dopingliga i Norge, blant annet ved å kartlegge kryptovaluta gjennom open source-verktøy.

Anne Skjerning fra Danmarks Radio og Patryk Szczepaniak fra TV-stasjonen TVN i Polen avdekket hvordan polske og danske bakmenn drev flere bordellnettverk med polske prostituerte over hele Danmark. Avsløringen er blant annet basert på en analyse av over 10.000 sexannonser kombinert med data fra flere hundre stillingsutlysninger i Polen.

– Etter halvannet år med hjemmekontor er behovet for faglig påfyll og uformell prat blant journalister stort der ute, sier Selbo Torset.

– Vi i Skup-styret gleder oss til å samle journalister på konferanse igjen.

Powered by Labrador CMS