Mediefolk:

NRK har ansatt Eivind Undrum Jacobsen som ny regiondirektør i region Midt, med ansvar for Innlandet, Trøndelag og Møre og Romsdal.

NRK har ansatt Eivind Undrum Jacobsen som ny regiondirektør i region Midt, med ansvar for Innlandet, Trøndelag og Møre og Romsdal.

Eivind Undrum Jacobsen er ansatt som ny regionredaktør i NRK

Får nye oppgaver i ny landsdel.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

NRK melder i dag at Eivind Undrum Jacobsen er ansatt som ny regionredaktør i region Midt. Undrum Jacobsen er i dag distriktsredaktør i NRK Nordland og har jobbet i NRK siden 2007.

– Jeg er glad for tilliten og gleder meg til å jobbe med alle de flotte folkene i region Midt. Sammen skal vi levere innhold som publikum velger, sier Undrum Jacobse ifølge en pressemelding fra NRK.

Undrum Jacobsen har tidligere fungert som regionredaktør i Nord, en oppgave han har løst på en glimrende måte, ifølge Marius Lillelien, direktør i Distriktsdivisjonen.

– Vi har hatt som mål å finne en ny redaktør som er en lagspiller, strategisk sterk, utviklingsorientert og som har vist evne til å løse samfunnsoppdraget på digitale plattformer. Eivind er alt dette, sier Lillelien.

– I hans tid som DK-redaktør har NRK Nordland blitt et ledende miljø når det gjelder å teste nye måter å løse oppdraget på for å nå enda bedre ut til publikum.

Undrum Jacobsen vil starte i jobben 4. januar, og fortsetter som distriktsredaktør i Nordland fram til det.

Powered by Labrador CMS