Journalist og programleder Piers Morgan har tidligere uttalt at han i sitt nye tv-program vil «avkansellere» alle dem som er blitt kansellert.

RØFF START FOR TALKTV:

Seertallene stuper for Piers Morgans nye talkshow

Prøver allerede å kansellere meg, skriver programlederen på Twitter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

25. april lanserte medieselskapet News UK den nye kanalen talkTV, hvor den kontroversielle journalisten Piers Morgan er tildelt ett av de tre originale programmene: Piers Morgan Uncensored.

Til tross for en enorm reklamekampanje og et ekslusivt intervju med Donald Trump, som for øvrig endte i krangel, har ikke nylanseringen slått an som forventet.

Onsdag meldte britiske The Guardian at seertallene for programmet kollapset fra et gjennomsnitt på 317.000 seere på lanseringskvelden, til 62.000 seere en uke senere. Det tilsvarer et fall på 80 prosent.

News UK har hevdet at klipp fra Morgans program tiltrakk seg 64 millioner visninger på sosiale medieplattformer og nettaviser i løpet av den første uken på lufta. Grunnlaget for den påstanden er ifølge The Guardian uklar.

Det er heller ikke bare Morgans program som sliter. The News Desk, kanalens timelange politiske program ledet av Tom Newton Dunn, ble registrert uten en eneste seer for halve sendingen tirsdag kveld denne uken.

Det betyr ikke nødvendigvis at ingen så på, men publikummet var så lite at det ikke ble plukket opp av det offisielle byrået Broadcasters Audience Research Board, skriver the Guardian.

Powered by Labrador CMS