Mediefolk:

Østlands-Postens nye redaktør, Eirik Haugen, kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Varden. Foto: Amedia

Eirik Haugen er ansatt som ny redaktør i Østlands-Posten

Kommer fra Varden.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Eirik Haugen (50) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlands-Posten i Larvik, skriver Amedia i en pressemelding.

Haugan kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Varden, der han har vært siden 2015.

50-åringen har bred erfaring fra lokale medier i Vestfold og Telemark, og har hatt ulike lederoppgaver i både Telemarksavisa og Varden. Han har også bakgrunn fra flere lokalkontorer i NRK, NRK Dagsnytt og VGTV.

– Jeg er utrolig glad for å få denne tilliten og gleder meg veldig til å jobbe sammen med nye og dyktige kolleger. Østlands-Posten er en solid avis med lange tradisjoner. Det skal vi ta godt vare på, samtidig som vi skal utvikle oss videre, sier Haugen.

Han etterfølger Terje Svendsen, som i august varslet at han ønsket å gå av med pensjon etter nesten 40 år i Østlands-Posten.

- Med ansettelsen av Eirik har vi fått en erfaren og allsidig redaktør i Østlands-Posten. Det er jeg svært fornøyd med. Han har en bakgrunn som gjør at jeg er trygg på at vi nå har ansatt en leder som kan tilføre både inspirasjon og kompetanse i arbeidet med å videreføre den positive utviklingen i avisa på en god måte, sier Østlands-Postens styreleder Øyvind Bladt Hagen.

– At han kommer fra en mediebedrift i nærheten og dermed er godt kjent med lokale forhold i Larvik-distriktet, gjør at han raskt vil kunne fylle redaktørrollen på en god måte.

Powered by Labrador CMS