Nettavisen har ansatt Espen Teigen som ny økonomijournalist. Foto: NTB scanpix

– Jeg har som mål å være tøff

Listhaugs rådgiver blir journalist.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Espen Teigen slutter som Sylvi Listhaugs rådgiver og blir økonomi-journalist i Nettavisen.

– Nettavisen er en tung aktør som får gjennomslag i det offentlige nyhetsbildet. De er fremoverlente, tør å satse og har utrolig mange dyktige folk, skriver Teigen i en e-post til Journalisten.

– Hva er det med norske journalister du har irritert deg mest over i din tid i politikken?

– De aller fleste journalister har jeg hatt et veldig godt forhold til. Det er nok mer kommentatorene som tidvis har gitt meg noe irritasjon.

– Hvordan skal du selv irritere politikere som journalist?

– Haha! Jeg skal opptre ryddig og profesjonelt, men jeg har som mål å være tøff. Hvis noen blir irritert for det, får så være.

– Du har sagt i et intervju med Medier24 at pressen er en dørmatte for Arbeiderpartiet. Hvordan blir det å bli en del av denne dørmatta?

– Jeg sa at de var det i én sak. Jeg kan iallfall garantere at jeg ikke skal være noen dørmatte.

Nyheten om Teigens jobbytte kom fredag formiddag. Han skriver selv i et Facebook-innlegg at har vært en journalistspire helt siden han som barn satt på fanget til faren som jobbet i avisa Stjørdalens Blad.

– Espen Teigen har vist betydelig teft i få fram saker som folk er opptatt av. I tillegg har han betydelige kunnskaper og erfaring som vil være gull verdt i den nye rollen som økonomi-journalist i NA24, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum til egen avis.

NA24 er Nettavisens økonomiseksjon.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe i media. Og Nettavisen er en stor og viktig aktør i det norske medielandskapet, så jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Teigen til Nettavisen.

Powered by Labrador CMS