Line Barka, Elisabeth Andersen, Håkon Borge Fredriksen, Anita Kristiansen og Marie Myklebostad går til TV 2.

MEDIEFOLK:

Fem nye kjendis-reportere hos TV 2

Etablerer intern kjendisredaksjon.

Publisert Sist oppdatert

TV 2 etablerer intern kjendisredaksjon under TV 2s underholdningsdesk, etter at det tidligere i år ble kjent at «God kveld Norge» legges ned, melder de i en pressemelding.

Nå har redaksjonen fått fem reportere:

Line Barka er ansatt som skrivende reportasjeleder. Barka har tidligere jobbet som redaksjonsleder og journalist i TV 2 Hjelper deg, Matkontrollen og God kveld Norge, og har det siste året jobbet som prosjektleder og innholdsprodusent i Schibsted Partnerstudio.

– Å komme tilbake til TV 2 kjennes litt som å komme hjem – til en gjeng og en sjanger jeg kjenner godt. Jeg gleder meg stort til å være en del av TV 2s nye interne satsing på kjendis- og underholdningsstoff, og til å få jobbe med et stort team bunnsolide kolleger, sier hun i meldingen.

I tillegg henter TV 2 Håkon Borge Fredriksen fra Nettavisen, Elisabeth Andersen fra God kveld Norge/Mastiff, Anita Kristiansen  fra Dagbladet Kjendis/Se og Hør og Marie Myklebostad fra markedsavdelingen i TV 2

– Dette er dyktige og dagsordensettende journalister som nå blir med på TV 2s nye kjendissatsing. Til sammen har disse reporterne verdifull kompetanse på breaking, video og ikke minst det å grave fram god og kritisk journalistikk innenfor kjendis-segmentet, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i pressemeldingen.

1. august starter de nyansatte som kjendisreportere i TV 2. 

 

 

Powered by Labrador CMS