I Forsvarets forum er de hoppende glade. Fra venstre journalist Svein Arstad, utviklingsredaktør Silje Kampesæter, ansvarlig redaktør Stian Eisenträger, ansvarlig utgiver Arne Opperud (FFT), avtroppende redaktør Erling Eikli og journalist Andrea Rognstrand.

Ligger an til å doble trafikken i år

Eventyrlig vekst i Forsvarets forum.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

På tre måneder har Forsvarets forum hatt like mange sidevisninger som hele fjoråret til sammen, skriver fagbladet i en pressemelding.

– Forsvarets forum har tatt satsingen på nyheter og digital journalistikk til et nytt nivå. Vi har trappet opp tempoet og er der det skjer, når det skjer. Vi stiller de spørsmålene som vi vet at våre lesere bryr seg om, sier utviklingsredaktør Silje Kampesæter i Forsvarets forum.

Fagbladet fortelle at «telleapparatet» viser at de så langt har passert 2,55 millioner sidevisninger i 2020, og ligger dermed an til en dobling fra de 1,3 millioner sidevisningene de endte opp med i 2019. Som for øvrig var en dobling fra året før.

Trafikkutviklingen til forsvaretsforum.no.

Bare de siste tre månedene, fra 1. august til 1. november, har vi hatt mer enn 1,15 millioner sidevisninger, skriver Forsvarets forum.

– Vi har vokst jevnlig siden vi lanserte forsvaretsforum.no i 2017, men det var etter at vi fikk på plass ny publiseringsløsning i vår at vi virkelig fikk sjansen til å bli den viktigste nettavisen om forsvar, sier digitalredaktør Ole Kåre Eide.

– Vi tar mer plass, og journalistikken vår når flere mennesker – i og utenfor Forsvaret. Det ser vi også på de tilbakemeldingene vi får. Vi opplever at vi engasjerer, sier Eide.

Ansvarlig redaktør Stian Eisenträger legger til:

– Vi vil gjøre vårt ytterste for å holde leserne våre oppdatert - enten man er opptatt av siste nytt fra Forsvaret, utenriks- og sikkerhetspolitikk eller dyptpløyende reportasjer.

Powered by Labrador CMS