Mediefolk:

Gunnar Sætra og Lina Winge er begge ansatte i Sør-Varanger Avis.

Gunnar Sætra og Lina Winge er ansatt i Sør-Varanger Avis

Styrker laget.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Gunnar Sætra (59) starter 1. februar i full stilling som redaksjonssjef for Sør-Varanger Avis. Dette er en ny stilling, og første gang siden før nedbemanningen i 2016–2017 at avisen har en fast mellomleder i redaksjonen, skriver avisen selv.

Sætra har de siste ti årene jobbet som kommunikasjonsrådgiver ved Havforskningsinstituttet, og har tidligere jobbet som journalist i NRK, Nordlys og Fiskeribladet Fiskaren.

Lina Winge (38) har også fått fast jobb som journalist fra januar. Hun har frilanset for avisen siden i fjor, og vært på en midlertidig kontrakt siden september i år. I første omgang er det snakk om en fast deltidsstilling, men ambisjonen er å trappe opp mot en full stilling etter hvert.

Winge er utdannet fotojournalist ved Høgskolen i Oslo (nå Oslomet), og har tidligere vært frilanser for ulike fagblader.

– Vi har brukt litt tid på å legge kabalen, og det er jo alltids litt usikre tider i denne bransjen. Men etter en tid hvor vi har klart å få avisen i pluss igjen, er det på tide å satse på det leserne vil ha; mer journalistisk innhold, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Ole-Tommy Pedersen til egen avis.

Powered by Labrador CMS