Komiteen bak Hellkonferansen har jobbet for konferanse i 2019, så i 2021. Nå er håpet februar 2022. F.v. Ellen Flå, Pål Plassen, Kirsti Kringstad, Kim Riseth, Frode Thingstad, Gunnar Okstad, Johan Prestvik, Sæba Bajoghli og Merete Verstad.

Utsetter helgas Hell-konferanse

Håper å holde konferanse i februar 2022.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Journalistsamlingen Hellkonferansen, som skulle holdes i Trøndelag kommende helg, blir utsatt, forsøksvis til februar 2022.

Grunnen er koronasituasjonen i Trondheim, opplyser arrangørene sent onsdag kveld.

«Beskjeden kommer sent fordi koronasituasjonen i Trøndelag, spesielt i Trondheim, har utviklet seg raskt de siste dagene. Denne beslutningen har Hellkomiteen gjort i kveld, etter dialog med eierne våre og redaktørene i de største mediehusene. Vi forstår redaktørenes bekymring med å sende journalister til en konferanse nå som smittetrykket er stort og sykefraværet allerede høyt», skriver arrangørene i en e-post til påmeldte deltakere.

Videre:

«Den gode nyheten: Dette er altså ikke en avlysning. Det er en utsettelse! Billetten din til Hellkonferansen 2021 flyttes – forhåpentligvis til februar 2022. Vi kommer tilbake til eksakt tidspunkt. Dette er skikkelig trist. Men det blir best sånn.»

Journalistkonferansen Svarte Natta, som skulle gå av stabelen i Tromsø fra fredag 12. november, har også blitt lagt på is på grunn av smittetrykket i byen.

Også der er håpet å få arrangert konferansen våren 2022.

Onsdag meldte journalistkonferansen Hauststormen, som ble avholdt i Bergen forrige helg, om et smittetilfelle knyttet til konferansen.

Powered by Labrador CMS