– Dette er en veldig spennende mulighet til å lede journalistikken på to viktige felt i Bergen og på Vestlandet, sier Ina Linn Olsvoll.

MEDIEFOLK:

Ina Linn Olsvoll er ansatt som ny nyhetsleder i Bergens Tidende

Forlater Bergensavisen for ny jobb hos konkurrenten.

Publisert

Ina Linn Olsvoll (39) er ansatt som nyhetsleder for krim og helse i Bergens Tidende (BT), skriver avisen i en pressemelding.

Olsvoll kommer fra stillingen som fagleder for helse i Bergensavisen (BA). Hun har jobbet i BA siden 2009, og har tidligere blant annet vært krimjournalist og frontredigerer. 

– Dette er en veldig spennende mulighet til å lede journalistikken på to viktige felt i Bergen og på Vestlandet. Bergens Tidende er en imponerende redaksjon, og jeg ser frem til å jobbe tett med alle de dyktige folkene der, sier Olsvoll i pressemelding.

Olsvoll starter i BT etter sommeren. 

– Vi er veldig glade for å få Ina inn i en sentral rolle i redaksjonen. Vi er imponert over hvordan hun har bygget opp BAs helsesatsning og de resultatene hun kan vise til fra dette arbeidet. Når hun i tillegg har bred erfaring både fra krimjournalistikk og i førstelinje som frontredigerer, er dette en veldig god match for oss, sier nyhetsredaktør Liv Solli Okkenhaug i BT.

Powered by Labrador CMS