John Bones tror opplevelsen under Skup 2023 blir bedre enn den var i fjor.

Ingen nedgangstider for Skup – fullbooket i løpet av neste uke

Men det blir ikke like trangt som i fjor, ifølge Skup-sjef John Bones.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Skup-konferansen går av stabelen på Quality Hotel i Tønsberg 21. april. Allerede nå kan Skup-sjef John Bones melde om at deltakerlisten snart er fulltegnet.

Han mener samtidig at opplevelsen for deltakerne vil bli bedre enn den var i fjor.

– For trangt

Da norske pressefolk samlet seg på Skup i 2022, var det første gang på tre år konferansen ble holdt i fysisk utgave. Siden det var den første store pressebegivenheten etter pandemien ønsket ikke arrangøren å sette så mange begrensninger for påmeldingen, sier Bones til Journalisten.

Det endte med rekord på nærmere 750 deltakere, noe som lot seg merke på logistikken.

– Vi hadde jo ikke lyst til å stoppe opp, men det ble for trangt. Det var for mange, og flere måtte sitte utenfor hovedsalen på festmiddagen lørdag, sier Bones.

Både hoteller og konferanserom ble proppfulle i 2022, og som en konsekvens har Skup besluttet å ha en adgangsbegrensning på 660 under arrangementet som kommer.

Fullt neste uke

Og selv om flere mediebedrifter har varslet nedbemanning og sparerunder den siste tiden, ser ikke det ut til å gå utover deltakelsen på Skup-konferansen.

– Det ser veldig bra ut, og akkurat nå er det 572 påmeldte, sier Bones.

Han regner med at arrangementet er fullbooket allerede i løpet av neste uke, og forteller at de ikke har merket noe til innsparinger der.

– Vi var litt redde for det da vi åpnet for påmeldinger. Men det har ikke skjedd, og påmeldingene har kommet tidligere enn i fjor. Det var nesten 130 påmeldte før nyttår, sier han.


Powered by Labrador CMS