Skup-general John Bones tar imot deltakere i Tønsberg.
Skup-general John Bones tar imot deltakere i Tønsberg.

742 pressefolk i Tønsberg:
Skup-sjefen er spent på logistikken i år

Omplasserer rundt 30 deltakere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

For første gang på tre år samles pressefolk til fysisk utgave av Skup-konferansen i Tønsberg fra fredag ettermiddag.

Med 742 påmeldte deltakere er årets utgave den største noensinne, forteller Skup-sjef John Bones fredag.

Alle hotellene i Tønsberg tas i bruk for å huse deltakere, og nylig måtte Skup også etterlyse deltakere villig til å bo på hotell i Sandefjord under konferansehelga.

– Situasjonen var den at et av hotellene ble flyktningmottak for ukrainere. Da kunne vi ikke stå på vårt i en så alvorlig situasjon. Vi fikk booket rom på Park Hotel i Sandefjord. Det er et 30-talls deltakere som må dit. Det er de sist påmeldte, sier Bones til Journalisten.

Bones forteller det nå er satt opp skyttelbuss dag og natt, som et spesialtilbud til de deltakerne som må sove i Sandefjord.

– Vi beklager sterkt at det må bli sånn for noen, men vi har gjort hva vi kan for at det skal bli levelig. Transportetappen er på 20-25 minutter, og hadde de bodd på hotellet som er blitt flyktningmottak hadde den vært på 12-13 minutter.

Det har aldri før vært flere Skup-deltakere, forteller Bones. Og selv om arrangementet er under kontroll er han spent på logistikken.

– Vi er litt usikre på hvordan det blir med matkøer og den type ting når 742 mennesker skal bevege seg rundt. Men vi tror det skal gå bra. Men sesjonene er på flere lokaler, så vi har flere rom å spre oss på enn tidligere år, sier han.

Powered by Labrador CMS