Julie Sætre har jobbet som vikar på frontdesken i Bergensavisen siden juni 2021.

MEDIEFOLK:

Julie Sætre er fast ansatt som sportsjournalist i Bergensavisen

Blir den første kvinnelige fast ansatte sportsjournalisten i full stilling i BA noensinne.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Julie Sætre er fast ansatt som sportsjournalist i Bergensavisen (BA) og skal erstatte Einar Lundsør, som forsvinner til Firda over nyttår, skriver BA i en pressemelding.

Sætre har jobbet som vikar på frontdesken i BA siden juni 2021. Før det hadde hun jobbet i Avisa Nordhordland som vikar og frilanser fra mars i 2017.

– Jeg liker retningen sportsavdelingen har vært på vei en stund allerede, med et balansert fokus på å dekke de lokale kampene som er viktige for noen, og samtidig fokusere på gravesaker som berører enda flere. For en lokalavis tror jeg dette er en perfekt miks, hvor jeg håper min erfaring kan være nyttig. Og så gleder jeg meg til å komme meg ut og møte lag, utøvere og alle andre i sportsverdenen, sier Sætre i pressemeldingen.

BAs sportsredaktør Tormod Bergersen sier det var mange gode søkere, men at Sætre har både erfaringen og den nyhetsteften de søkte etter.

– Hun har gjort en veldig god jobb på frontdesken i BA, og nå er vi så heldige at vi skal dra nytte av hennes gode arbeid. Vi gleder oss veldig til å få med Julie med på laget, sier Bergersen.

Sætre blir også den første kvinnelige fast ansatte sportsjournalisten i full stilling noensinne i BA.

– Det var på høy tid, men hun er ikke ansatt av den grunn. Julie var den beste søkeren til jobben, understreker Bergersen.

Powered by Labrador CMS