Kai Roger Lindberget forlater Flyr for lokalavisjobb.

MEDIEFOLK:

Kai Roger Lindberget er ansatt som redaksjonssjef for Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog

– Jeg har alltid drømt om å jobbe med journalistikk på fulltid.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kai Roger Lindberget har ved siden av full jobb i flybransjen vært en sentral frilanser og fast bidragsyter siden Mitt Kongsvinger ble etablert for to år siden. Nå ser han frem til å bli fast ansatt som redaksjonssjef i utgiverselskapet Nye Medier Invest AS, skriver det lokale mediehuset i en pressemelding.

– Jeg trives svært godt i jobben jeg har i Flyr, men jeg har alltid drømt om å jobbe med journalistikk på fulltid. Da jeg fikk mulighet til å være med på å skrive avishistorie i min egen hjemby, kunne jeg ikke takke nei, sier Lindberget i pressemeldingen.

– Jeg gleder meg til å bidra til at Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog fortsetter den gode utviklingen de har hatt siden etableringen

Den nye redaksjonssjefen starter i stillingen senest 1. februar neste år.

– Kai Roger Lindberget har vist stort talent for journalistikk og har hatt et engasjement helt utenom det vanlige. Kombinert med hans solide ledererfaring fra flybransjen, er vi svært fornøyde med at han nå flyr videre i arbeidslivet og går inn i en nyopprettet lederrolle for de to avisene, sier Pål Sønsteli, konstituert ansvarlig redaktør i de to lokalavisene.

Powered by Labrador CMS