Karianne Laagstein går fra TV 2 til iTromsø.
Karianne Laagstein går fra TV 2 til iTromsø.

MEDIEFOLK:

Karianne Laagstein ansatt i iTromsø

– Å få være tett på hendelsene og kildene i en kul og viktig by som Tromsø, blir spennende, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Karianne Laagstein er ansatt som journalist i Mediehuset iTromsø, skriver avisen i en pressemelding. 

Hun kommer fra stillingen som reporter ved TV 2s tromsøkontor.

Laagstein har vært ansatt i TV 2 det siste året, og har dessuten journalistisk erfaring fra Fiskeribladet og ulike lokalaviser i Lofoten. Hun har tidligere også jobbet mange år i kultur- og friluftslivssektoren.

Nå ser hun fram til å starte som journalist i iTromsø. Hun begynner i stillingen 1. oktober.

– Avisa satser på gjennomarbeidet og relevant journalistikk på temaer som byutvikling, eiendom og næringsliv. Det er også plass til solid kultur- og musikkjournalistikk; det synes jeg er tøff satsing i en bransje hvor kultur får mindre og mindre plass. Og så synes jeg det er tøft at avisa velger å satse på en såpass voksen kvinne som meg. Bredde og mangfold er styrken på enhver arbeidsplass. 

– Å få være tett på hendelsene og kildene i en kul og viktig by som Tromsø, blir spennende, sier hun.

Laagstein er opprinnelig fra Oslo, men har bodd i Nord-Norge (Longyearbyen, Svolvær og Tromsø) de siste 23 årene. 

– Tiden i TV 2 har vært artig og lærerik, og mine dyktige kollegaer har virkelig levd opp til TV 2-mottoet «alle vil deg vel». Òg – jeg har fått være med på å dekke store hendelser i et unikt og spennende område. Likevel: jeg er nok typen som jobber best med kollegaer rundt meg. Det er viktig, både faglig og sosialt, og jeg ser fram til å få jobbe med de svært kompetente folkene i iTromsø, sier hun. 

Sjefredaktør Trond Haakensen i iTromsø er meget fornøyd med nyansettelsen, som han mener vil bidra til en ytterligere styrking av redaksjonen.

– Kariannes bakgrunn, innstilling og ferdigheter tilsier at dette er en god match for iTromsø. Hun er en pågående, nysgjerrig og kreativ journalist, og vi gleder oss til hun starter opp hos oss til høsten, sier Haakensen.

Powered by Labrador CMS