Ingeborg Heldal. Foto: Astrid Waller/Aller Media

Ingeborg Heldal forblir redaktør for KK

Går fra konstituert til fast rolle.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Da Gjyri Helen Werp sluttet som KK-redaktør i september gikk Ingeborg Heldal inn i rollen som konstituert redaktør for magasinet. Nå får hun ansvaret på permanent basis for print og digital. Samtidig får hun ansvar for Topp-merkenavnet.

Heldal har tidligere jobbet som journalist i KK, redaktør i Cosmopolitan og bloggredaktør og utviklingsredaktør i Se og Hør.

–  Ingeborg har lang og bred medieerfaring, både fra Aller og andre mediehus. Det kommer godt med. Hun skal lede Norges største merkevare for kvinner videre, og det betyr ikke minst å videreutvikle kk.no. kk digitalt har fått flere priser for sin innovative publiseringsløsning, nå sist «World Digital Media Award for Best Digital Advertising Campaign» for det kommersielle fullskjermformatet. Vi er gode fra før – og skal bare bli endre bedre, sier konserndirektør Ingrid Skogrand for Kvinne/tema i Aller Media i en pressemelding.

– - For meg føles det nesten som ringen er sluttet. Jeg begynte i KK rett ut fra Journalisthøgskolen, og det kjennes både godt og riktig å være tilbake! Jeg gleder meg stort og tar med stolthet og en god porsjon ydmykhet fatt på utfordringen med å bygge videre på og utvikle to av Norges desidert sterkeste magasinmerkevarer for jenter/kvinner. Jeg er takknemlig for tilliten som blir vist meg, og gleder meg til å jobbe på det som må være en av Norges hyggeligste og mest visjonære arbeidsplasser, sier Heldal i samme melding.

Powered by Labrador CMS