Mediefolk:

– Mitt forhold til Lofotposten er langvarig. Det er jo nesten halve livet, sier Marianne Steffensen Kielland.

Marianne Steffensen Kielland forlater journalistikken

Blir kommunikasjonssjef i NESO.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter 20 år som journalist hadde Marianne Steffensen Kielland lyst til forsøke noe nytt, skriver Lofotposten. Nå blir hun kommunikasjonssjef i NESO, et samarbeidsselskap for entreprenørbedrifter i Nord-Norge og Trøndelag.

Kielland har siden i fjor vinter vært produksjonsredaktør i Lofotposten. Før det var hun i syv år sjefredaktør og direktør i samme avis. Hun har også bakgrunn som journalist og nettsjef i Lofotposten.

– Mitt forhold til Lofotposten er langvarig. Det er jo nesten halve livet! Jeg begynte å studere journalistikk i 2001, og hadde første praksisuke i Lofotposten samme høsten. Det er faktisk 20 år siden første gang jeg kom inn her, sier hun til Lofotposten.

Etter å ha vært journalist i Dagbladet i fire år, og to år som journalist i iTromsø, ble hun nettsjef i Lofotposten i 2009.

– Jeg er stolt av det vi oppnådde på mine syv år som sjefredaktør. Vi lykkes med å omstille avisen digitalt, og betaling på nettavisen. Vi stod i negativ spiral på annonseinntekter og opplagsinntekter, men lyktes med å snu det og øke bemanninga, sier Kielland.

I 2018 var Kielland en av tre i finalen til å bli Årets kvinnelige medieleder.

Powered by Labrador CMS