Kurt Lekanger har dekket teknologi i en årrekke. Her tester han Microsofts Hololens.

Mediefolk

Kurt Lekanger blir ny journalist hos kode24

Blir nettavisas fjerde faste journalist.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kode24 har ansatt Kurt Lekanger som ny journalist, melder de selv i en pressemelding.

Lekanger kommer fra jobb som senior kommunikasjonsrådgiver i Iteo, men har vært teknologijournalist i over 30 år med bakgrunn fra Norsk Datormagazin, PC World, MSN.no, Dagens Næringsliv, Tek.no, Teknisk Ukeblad og Digi.no.

– Egentlig hadde jeg ikke planer om å bytte jobb nå, men muligheten til å kunne kombinere hobby og jobb igjen ble rett og slett for fristende. Jeg har vært fast leser av kode24 helt siden oppstarten, jeg liker stilen og at det er et rendyrket nisjenettsted rettet mot utviklere, sier Lekanger selv i meldingen.

Nå får han skrive utelukkende om en av sine lidenskaper: programmering.

– Det å igjen begynne å skrive om koding, og om hva alle de dyktige utviklerne rundt omkring i Norge holder på med og hva som driver dem, blir for meg å vende tilbake til det som fikk meg til å bli teknologijournalist på slutten av 80-tallet. Det blir gøy, sier han i meldingen.

– At vi nå er der at vi kan ansette selveste Kurt Lekanger i kode24 er superstas, sier kode24-redaktør Ole Petter Baugerød Stokke i meldingen.

– Kurt kommer til å løfte hele produktet vårt, som en av de få journalistene der ute som både brenner for og driver med programmering. Det var mer enn vi turte å håpe på da vi lyste ut stillingen, og at Kurt kommer til oss første arbeidsdag etter jula, gjør årets kjipeste dag til en av de beste!Powered by Labrador CMS