– Holmestrand er en by og kommune jeg kjenner godt, og her er det mye spennende utvikling å ta tak i.

MEDIEFOLK:

Magnus Franer-Erlingsen er ny ansvarlig redaktør i Jarlsberg Avis

Returnerer til lokalavisa hvor han tidligere har vært både journalist, redaksjonsleder og frontsjef.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Magnus Franer-Erlingsen er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Jarlsberg Avis i Holmestrand. Det melder Amedia i en pressemelding.

De siste tre årene har Franer-Erlingsen hatt samme rolle i Sande Avis. Før det var han seks år i Jarlsberg Avis som journalist, redaksjonsleder og frontsjef.

– Jeg er svært glad for å ha blitt tiltrodd denne muligheten. Holmestrand er en by og kommune jeg kjenner godt, og her er det mye spennende utvikling å ta tak i. Jeg ser fram til å begynne arbeidet med å utvikle Jarlsberg Avis videre sammen med en dyktig og dedikert redaksjon, sier Franer-Erlingsen i pressemeldingen.

Øyvind Bladt Hagen, styreleder i Jarlsberg Avis og regiondirektør for Amedia Buskerud og Vestfold, er godt fornøyd med ansettelsen.

I pressemeldingen peker han på at den nye redaktøren har god redaksjonell forståelse, ledererfaring og personlige egenskaper.

– Etter vår vurdering gjør det ham til den beste kandidatene til å lede Jarlsberg Avis. I tillegg til solid utdannelse har han de siste årene gjennomført Amedias program for ledertalenter og er nå i ferd med å avslutte Amedias program for strategisk ledelse, sier Bladt Hagen.

Franer-Erlingsen tiltrer 1. juli.

Powered by Labrador CMS