Jon Håkon Slungård blir samfunnsredaktør, mens Anders Fossum er ansatt som nyhetsredaktør. Begge startet i stillingene 1. mai.

MEDIEFOLK:

Bladet ansetter nye redaktører

Lokalavisa Bladet gjør rokkeringer i organisasjonen som et ledd i satsning på lokaljournalistikk.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Jon Håkon Slungård blir samfunnsredaktør, mens Anders Fossum er ansatt som nyhetsredaktør. Begge startet i stillingene 1. mai.

– Jeg er ydmyk og glad for å få denne muligheten. Bladet har hatt stor digital utvikling de siste årene og jeg ser fram til å være med å løfte produktet ytterligere, sier Anders Fossum i en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som frontsjef i samme avis. Fossum har vært ansatt i Bladet siden 2017 og jobbet før det nær ti år som journalist i Malvik-Bladet.

– Denne omrokkeringen er et ledd i en satsing på lokaljournalistikken i Bladet. Fossum har vært frontsjef i Bladet i flere år og jeg er veldig glad for at han har takket ja til å jobbe utelukkende med å løfte nyhetsjournalistikken og den digitale utviklingen i Bladet, sier ansvarlig redaktør Linn K. Yttervik i pressemeldingen.

Samtidig vil Jon Håkon Slungård gå over i en ny stilling som samfunnsansvarlig hvor han skal jobbe spesifikt med den politiske dekningen og Bladets satsing på streaming.

– Vi har lenge ønsket å satse mer på både den politiske dekningen og streaming og jeg er helt sikker på at Slungård vil løfte Bladets live-sendinger til nye høyder. Jeg føler meg trygg på at disse omrokkeringene vil komme leserne til gode, sier Yttervik.

Bladet dekker kommunene Stjørdal, Malvik og Meråker og eies av Polaris Media Midt-Norge. Avisa ble grunnlagt i 2017 etter at Stjørdalens-Blad og Malvik-Bladet ble slått sammen. I tillegg til nettavisa Bladet.no kommer den ut på papir tre ganger i uka. Avisa har rundt 7100 abonnenter.

Powered by Labrador CMS