Marianne Drivdal overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i KRS etter Gunnar Stavrum.
Marianne Drivdal overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i KRS etter Gunnar Stavrum.

MEDIEFOLK:

Marianne Drivdal blir ny ansvarlig redaktør i KRS

Men Gunnar Stavrum gir ikke helt slipp på sin «baby».

Publisert Sist oppdatert

Marianne Drivdal overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i KRS - Avisen Kristiansand etter Gunnar Stavrum, skriver Amedia i en presemelding.

Hun har vært nyhetsredaktør og ledet avisen sammen med Stavrum siden oppstarten 1. august.

– Det har vært utrolig spennende å være med å starte KRS og gøy å oppleve den positive mottakelsen den nye avisen har fått. Nå gleder jeg meg til å fortsette det gode arbeidet sammen med redaksjonen, og se avisen vokse videre og ta nye steg, sier hun.

Fram til hun ble nyhetsredaktør i KRS, var Drivdal ansvarlig redaktør og disponent i Tvedestrandsposten i 20 år.

Drivdal overtar eneleder i KRS 1. desember.

Styreleder Ingrid Skogrand sier i pressemeldingen at hun er svært fornøyd med at Drivdal har takket ja til å overta topplederrollen. 

– I perioden som nyhetsredaktør siden vi startet KRS 1. august, har hun med sin kunnskap, dyktighet og entusiasme bidratt til å skape et nytt godt avisprodukt i Sørlandets hovedstad. Da Gunnar Stavrum varslet at han ønsket å avslutte sin prosjektperiode som leder i KRS, var Marianne et klart førstevalg til å overta. Heldigvis ville hun det selv også, sier Skogrand.

Stavrum fortsetter videre i KRS i rollen som politisk redaktør.

– KRS er en «baby» som jeg har lyst til å se vokse opp. En bistilling som politisk redaktør gjør at jeg kan fortsette å følge med i politikken i Kristiansand, så lenge sjefen ønsker det, sier Stavrum som i sin «ordinære» jobb er ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Nettavisen.

Powered by Labrador CMS