Markus Rask Jensen blir værende i Avisa Nordland frem til sommeren.

MEDIEFOLK:

Markus Rask Jensen blir ny direktør for innholdsutvikling i Amedia

– Jensen er analytisk anlagt, visjonær og nytenkende på vegne av journalistikken.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Amedia har funnet sin nye direktør for innholdsutvikling internt i konsernet. I dag ble det klart at Markus Rask Jensen (32) overtar stillingen.

Han kommer fra rollen som nyhetsredaktør i Avisa Nordland. Jensen har også i en lengre periode vært konstituert som ansvarlig redaktør i avisen.

I rollen som direktør for innholdsutvikling blir Jensen leder for Amedias kompetansemiljø for redaksjonell utvikling.

– Jensen er analytisk anlagt, visjonær og nytenkende på vegne av journalistikken og våre mediehus, samtidig som han kjenner hverdagen og virkeligheten i både små og større redaksjoner. Vi er trygge på at han kommer til å passe godt inn i det sterke fagmiljøet vi har etablert, og at han er den riktige til å lede vårt arbeid med innholdsutvikling fremover, sier nyhetsdirektør Jostein Larsen Østring i en pressemelding.

Jensen sier selv at han knapt kan vente med å tiltre stillingen.

– Hvis man brenner for journalistisk kvalitet og er genuint opptatt av journalistikkens vilkår inn i en heldigital verden, er det vanskelig å tenke seg en mer spennende stilling enn denne, sier Jensen - som fikk sin første jobb som journalist i Bodø Nu i 2011, før han i 2014 ble ansvarlig redaktør i avisen.

Jensen vil etter avtale med Avisa Nordland stå i rollen som nyhetsredaktør fram til sommeren 2023. Han tiltrer i rollen som direktør for innholdsutvikling 1. august 2023.

Powered by Labrador CMS