Åshild Mathisen. Arkivfoto: Martin Huseby Jensen

Åshild Mathisen blir PR-rådgiver

Går til Try råd.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tidligere Vårt Land-redaktør Åshild Mathisen går til PR-byrået Try Råd. Det skriver Dagens Næringsliv (DN).

Mathisen er ansatt som seniorrådgiver og partner i Try råd, som er PR-avdelinga i reklamebyrået Try.

– Try er faktisk en gammel drøm for meg. Jeg har alltid vært opptatt av visuell kommunikasjon og tekstkommunikasjon, og innen disse områdene er Try et ikonisk byrå, sier Mathisen til DN.

Sindre Beyer i Try Råd trekker fram at Mathisen har ledet en mediebedrift i store omveltninger.

– Hun har tung kompetanse på endringsprosesser og kombinasjonen av politikk og samfunnsforståelse passer godt inn her, sier han til DN.

Mathisen måtte gå av som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Vårt Land, etter en konflikt med eieren Mentor Medier i fjor vinter. I mars i fjor ble Mathisen oppsagt med øyeblikkelig virkning, en oppsigelse både hun og flere styremedlemmer var uenig i.

Før Vårt Land-jobben var Mathisen direktør for samfunnskontakt i NRK, rådgiver for partileder Knut-Arild Hareide i KrF og før det kommentator og journalist i flere medier. Siden avgangen har hun blant annet skrevet kronikker i Morgenbladet, og bok om Kristen-Norge.

– Tidligere har jeg jobbet med alt fra politikk til redesign og merkevarebygging, og her vil jeg få brukt all den kompetansen i et teknologisk og kreativt miljø, sier Mathisen til DN.

Powered by Labrador CMS