Anne Karin Pessl-Kleiven
Publiseringssjef i NRK Oslo og Viken, Anne Karin Pessl-Kleiven, forteller at Budstikka ikke blir alene om dekningen av skolerevyene.

Anmeldelse av skolerevyer:

Også NRK satser på dekning av Oslo-revyene

– Svært populært blant våre lyttere, sier publiseringssjefen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i dag ble det kjent at Aftenposten dropper anmeldelser av skolerevyene i Oslo, og at Amedia-avisa Budstikka tar over.

Men Budstikka blir ikke alene om skolerevyene, for også NRK Stor-Oslo er i gang med en storstilt dekning.

Publiseringssjef i NRK Oslo og Viken, Anne Karin Pessl-Kleiven, bekrefter overfor Journalisten at samtlige skolerevyer skal innom deres morgenstudio, som sender til drøyt 100.000 lyttere hver dag, i løpet av de neste månedene.

– Til sammen blir det nok mer enn 90 involverte fra skolerevyene i Stor-Oslo før vi runder av, og alle får ha med seg så stor heiagjeng de bare vil. Så dette er stort, skriver Pessl-Kleiven.

Så langt har NRK hatt besøk av åtte skoler i etterkant av hver premiere, med mer enn 50 skuespillere, instruktører og revysjefer.

I tillegg er anmelder Torjus Ambjør med for å dele ut terningkast på direkten.

Foreløpig har sendingene vært svært populære blant lytterne, forteller Pessl-Kleiven.

– Mange lyttere er foreldre eller besteforeldre til noen som er med i en skolerevy. Mange har vært med selv, mange har en kjærlighet til skolerevyer, og alle syns det er gøy å høre på superflinke og entusiastiske ungdommer.

Hun fortsetter:

– For oss som skal speile livet i hovedstadsområdet er vi skikkelig glad for å kunne snakke om noe som er en viktig del av livet til mange av de unge her, som jobber døgnet rundt for å lage gode reyver, til stor glede for oss andre.


Powered by Labrador CMS