Budstikka-redaktør Karianne Steinsland skal i år også dekke skolereyver i Oslo.

Anmeldelse av skolerevyer

Aftenposten dropper skolerevyene: Amedia-avisene tar over

Budstikka anmelder 21 revyer i Asker, Bærum og Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Aftenposten slutter å anmelde skolerevyer, skriver M24 fredag. I Amedia-avisen Budstikka tenker de motsatt. Avisen skal anmelde 21 revyer i Asker, Bærum og Oslo.

– Budstikka har en lang tradisjon for å dekke skolerevyer i Asker og Bærum. Denne sesongen blir intet unntak. Men nytt av året er at Budstikka også dekker alle Oslo-revyene, sier Karianne Steinsland, ansvarlig redaktør i Budstikka, i en pressemelding.

– Dette synes vi er skikkelig moro! Det gjør noe med spaltene når vi får så mange glade og ivrige ungdommer ut på budstikka.no.

Hun legger til at skolerevyene er et viktig stoffområde for Budstikka.

– Samtidig vil våre samarbeidsaviser i Oslo-regionen få tilbud om å publisere våre anmeldelser, slik at sakene potensielt når opp mot 40.000 abonnenter.

Avisene som er med er Avisa Oslo, Nordstrands Blad, Sagene Avis, Nordre Aker Budstikke og Akersposten.

Den første premieren var allerede 4. januar, siste 7. mars.

– Engasjementet rundt anmeldelsene og bildeseriene som er publisert så langt, viser at skolerevyer opptar lesere i alle aldre og på tvers av kommunegrenser. Det er et gøyalt og interessant eksperiment vi gjør denne revysesongen, og jeg håper det kan videreføres i en eller annen form også neste år, sier prosjektleder Jørgen Dahl Kristensen.

Ansvarlig redaktør i Avisa Oslo, Kristin Stoltenberg, er svært glad for samarbeidet med Budstikka.

– Skolerevyene betyr mye for både elever, skolemiljø og familier. Mange artister og skuespillere startet sin karriere på en skolerevy. Det er en fantastisk mulighet til å teste ut gledene ved å stå på en scene, eller bidra med lys, lyd, kostymer og rigging, sier Stoltenberg.

Powered by Labrador CMS