TV 2-sjef Olav T. Sandnes har landet nye avtale med Canal Digital. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2

TV 2 og Telenor er enige om ny avtale

I mål etter lange forhandlinger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter flere uker med forhandlinger er TV 2 og Telenor nå i mål med en ny distribusjonsavtale, skriver TV 2 i en pressemeldingen.

Videre står det at avtalen gjør at TV 2s innhold er tilgjengelig for kunder av Canal Digital Satellitt, Canal Digital Kabel og Telenor i tiden fremover.

Den forrige avtalen utløp 1. juni.

- Vi er tilfredse med innholdet i avtalen og ser frem til et godt samarbeid med Telenor i årene framover. TV 2 og Telenor har, som to norske samfunnsaktører, et særskilt ansvar for å sikre norsk innhold i en virkelighet der konkurransen fra globale aktører stadig blir hardere. Avtalen er et godt utgangspunkt for dette, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes.

Glad er også Canal Digital-sjefen:

- Vi er glad for å ha fått på plass en avtale med TV 2 som gjør at kundene våre fortsatt får tilgang til deres innhold. Et godt samarbeid mellom distributører og kringkastere er viktig i årene fremover, og denne avtalen viser at begge parter ser verdien av dette. Nå ser vi frem til å jobbe videre med TV 2 for å bringe innholdet ut på en god måte, sier Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital.

Powered by Labrador CMS