Silje Nordnes går fra å være radiostemme på P3 til å bli programleder for en ny fiskerreality på NRK. Foto: Kim Erlandsen/NRK
Silje Nordnes går fra å være radiostemme på P3 til å bli programleder for en ny fiskerreality på NRK. Foto: Kim Erlandsen/NRK

P3-Silje skal lede førstegangsfiskere

Tar en pause fra «P3morgen» for å lede realityserien «Skårungen» – der deltakerne skal prøve seg som førstegangsfiskere om bord på fiskebåt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

«Skårungen» skal vises NRK1 vinteren 2016-2017, og innspillingen skjer i Svolvær i fem uker, melder kanalen.
 
I løpet av ti episoder skal mennesker uten erfaring fra fiskeryrket få prøve seg. Vinneren skal ifølge NRK få smykke seg med tittelen «Norges beste skårunge» – som altså er betegnelsen på en som er på fiske for første gang.
 
– Dialekten min, som sliter etter drøyt 10 år i Oslo, kommer til å ha skikkelig godt av noen uker i nord, sier Silje Nordnes, som er fra Hamarøy.
 
Ifølge NRK Troms er Nordnes «en frossenpinn» som gruer seg til kaldværet nordpå igjen, men som tror hun vil lære mer om familiehistorien.
 
– Mine besteforeldre var fiskerbønder, og både bestefar og flere onkler har reist på Lofotfisket. Jeg har vært mye på havet i oppveksten, men det betyr egentlig ikke at jeg kan så mye av den grunn. Jeg har vært mest opptatt av å kose meg på havet. (©NTB)
Powered by Labrador CMS