Sommervikar Emma Stangbye Larsen tok BA med storm. Fikk fast jobb på flekken.

MEDIEFOLK:

Sommervikar fikk fast jobb i BA

For Emma Stangbye Larsen avsluttet sommervikariatet med fast jobb som journalist.

Publisert Sist oppdatert

Emma Stangbye Larsen (26) endte sommervikariatet med fast jobb som sportsjournalist i Bergensavisen, skriver mediehuset i en pressemelding.

– Det er utrolig stas. I BA-sporten får man være tett på noen av Norges største idrettsutøvere og ikke minst være tett på en av norsk fotballs største institusjoner, Brann. Jeg gleder meg til å fortsette utviklingen og bli bedre kjent med flere idrettsmiljøer i Bergen i tiden fremover, sier Larsen i pressemeldingen.

Larsen, som er fra Horten, har tidligere blant annet vært innom Fredriksstad Blad og NRK-sporten. Hun har en bachelor i medier og kommunikasjon fra Universitet i Oslo, og i tillegg tatt sportsjournalistikk på NLA Høgskolen.

– Emma har imponert oss fra første stund. Ikke bare er hun en sportslig skarp nyhetsjeger. Hun er også idérik, blid og dyktig foran kamera. Emma kom raskt inn i den gode gjengen på BA-sporten og jeg er skikkelig glad for at hun blir med på å løfte BAs sportssatsing videre, sier Guro Valland, sjefredaktør i BA..

Sportsredaktør Tormod Bergersen legger til at BA-leserne skal bli godt kjent med den nyansatte sportsjournalisten fremover:

– Emma vil være en del av teamet som jobber tett med Brann både med livesendinger og i podkasten «Fotballpreik».

Powered by Labrador CMS