– Jeg er takknemlig for alle mulighetene jeg har fått i Schibsted, sier avtroppende Aftonbladet-redaktør Lena K. Samuelsson.

Svensk Schibsted-redaktør gir seg

Lena K. Samuelsson går av som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Aftonbladet.

Publisert Sist oppdatert

Lena K. Samuelsson har annonsert at hun forlater sin stilling som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i den svenske Schibsted-avisen Aftonbladet

– Det har vært en glede å lede Aftonbladet. Jeg elsker denne avisen, men nå er det på tide for noen andre å ta over, sier Samuelsson i en pressemelding.

– Det er nesten 35 år siden jeg første gang trådte inn på Aftonbladets redaksjon. Siden den gang har jeg vært nattsjef og nyhetssjef, redaktør i SvD, konserndirektør i Schibsted og hatt en masse andre spennende oppdrag. Å så få komme tilbake til Aftonbladet igjen har vært utrolig fint. Jeg er takknemlig for alle mulighetene jeg har fått i Schibsted og ser frem til å fortsette å bidra, både i konsernet og utenfor. Men nå vil jeg gi meg selv et nytt og litt friere yrkesliv.

Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør i Schibsted News Media, legger til: 

– Lena har gjort et fantastisk jobb med Aftonbladet og det i en svært utfordrende tid. Hun har ført mediene gjennom transformasjonen på en imponerende måte og sørget for at avisen står i en svært sterk posisjon for å møte fremtiden.

Prosessen med å finne Samuelssons etterfølger er allerede i gang, opplyser Schibsted.Powered by Labrador CMS