Adelina Ibishi og Tete Lidbom slutter i P3morgen. Karsten Blomvik (t.v.) jobber for tiden med NRK-programmet "Alle mot 1".

Tete Lidbom og Adelina Ibishi slutter i P3morgen

– Det er bedre å gi seg på topp enn å gi opp, så jeg takker for meg mens jeg fremdeles har det dritgøy, sier Tete Lidbom til

Publisert Sist oppdatert

På direkten fredag morgen ble det annonsert at programlederne Tete Lidbom og Adelina Ibishi slutter i morgenprogrammet på NRK P3. Det var P3.no som først meldte om saken. 

Ibishi har vært programleder i om lag fem år, mens Lidbom har hatt samme stilling i rundt to år. 

– Det er bedre å gi seg på topp enn å gi opp, så jeg takker for meg mens jeg fremdeles har det dritgøy. Fremover blir det mer søvn, seinere kvelder og nye eventyr, sier Lidbom til p3.no.

Ibishi sier på sin side at hun føler seg heldig at som har fått vekke folk i snart fem år, og mener at hun har hatt den beste radiojobben i Norge.

– Folk rundt oss fokuserer ofte på hvordan vi orker å stå opp så tidlig hver dag. Til dem har jeg alltid sagt at de også hadde klart det, dersom de visste hvor gøy vi faktisk har det på morgenen, sier hun til P3.no 

Ifølge NRK er mangel på søvn en viktig årsak til at begge slutter. 

Både Lidbom og Ibishi skal fortsette i NRK, men siste sending som programledere blir 14. juni. Hvem som skal ta over som programledere i P3 morgen er ikke klart. 

Powered by Labrador CMS