Påtroppende sjefredaktør i NTB, Mads Yngve Storvik, har styrket laget med tre nye ledere til NTBs ledergruppe. Fra venstre: Christina Dorthellinger Nygaard, Mads Yngve Storvik, Tina Mari Flem og Geir Terje Ruud. Foto: Thomas Brun / NTB scanpix

Mads Yngve Storvik henter inn tre nye ledere når nyhetsbyrået rigger om på organisasjonen

Ansetter Tina Mari Flem, Christina Dorthellinger Nygaard og Geir Terje Ruud. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

  • Tina Mari Flem (36) blir direktør for det nye forretningsområdet oppdrag og tjenester. Hun kommer fra stillingen som informasjonsdirektør i Posten.
  • Christina Dorthellinger Nygaard (50) blir redaktør og leder for den nye enheten visuell kommunikasjon. Hun er nå kommunikasjonssjef i Egmont, med ansvar for strategisk og operasjonell kommunikasjon.
  • Til stillingen som direktør for den nye utviklingsavdelingen ansettes Geir Terje Ruud (54). Han var sentral i utviklingen av VGs digitale plattformer og den første digitale sjefredaktøren i danske Ekstra Bladet. Ruud driver i dag eget konsulentfirma og er daglig leder av Oslo Media House.

Mads Yngve Storvik begynner som sjefredaktør og administrerende direktør i NTB i slutten av august.

– Jeg er svært fornøyd med de nye lederne vi får på NTB-laget. Alle tre er meget dyktige ledere med gode resultater å vise til. De kommer garantert til å prege utviklingen av NTB framover. Det er heller ingen ulempe at de er utrolig hyggelige, sier Storvik.

De tre nye stillingene inngår i NTBs ledergruppe. Den vil i tillegg bestå av nyhetsredaktør Ole Kristian Bjellaanes, økonomidirektør Tore Svendsrud, kommersiell direktør Anne Solerød Christensen og organisasjons- og strategidirektør Bård Idås.

– Nå har vi et komplett lederteam på plass tilpasset NTBs strategi om videre vekst. Vi fyller 150 år om noen uker, men det er en sprek 150-åring med høye ambisjoner, sier Storvik.

Powered by Labrador CMS