Jonas Yang Tislevoll, Tuva Åserud og Preben Ørpetveit Solberg blir en del av Sunnhordland-redaksjonen.

MEDIEFOLK:

Tre nye journalister i Sunnhordland

– Ambisiøse og hardtarbeidende journalister, fastslår redaktøren.

Publisert Sist oppdatert

Lokalavisen Sunnhordland har ansatt tre nye journalistesr:

Preben Ørpetveit Solberg (27) er allerede på plass, mens Tuva Åserud (27) og Jonas Yang Tislevoll (30) starter i januar.

– Dette er ambisiøse og hardtarbeidende journalister som vi er utrolig glade for å få på laget, sier ansvarlig redaktør Marit Holm i en pressemelding.

Preben Ørpetveit Solberg har bachelor i medie- og interaksjonsdesign og har journalist erfaring fra Bergen Student-TV, Hallingdølen, Haugesunds Avis og Karmøynytt. Han har tidligere vært vikar i Sunnhordland i nesten ett år og er glad for å være tilbake i redaksjonen på Stord.

Tuva Åserud er utdannet fotojournalist og har vært vikar i Bergens Tidende siden 2020. I år har hun i tillegg vært frilanser for NTB i Bergen.

Jonas Yang Tislevoll er utdannet fotograf og har de siste årene mottatt en rekke stipender fra blant annet Fritt Ord og Karina Jensens Minnefond. Mellom prosjektjobbingen har han vært journalistpraktikant hos Nynorsk Avissenter og vikar i Firda og Fædrelandsvennen.

–  Vi er også heldige som har en dyktig vikar i Sondre Hansen, mens vi venter på at alle de nye kommer på plass, sier hun. 

Sondre Hansen (23) har vært vikar i Sunnhordland siden han avsluttet sin treårige utdanning i multimedia sportsjournalistikk i Manchester i juni. Hansen er fra Bømlo og har vært tilknyttet Sunnhordland som vikar og frilanser gjennom hele studietiden.

Sondre Hansen er frilanser og vikar i Sunnhordland.
Powered by Labrador CMS