I VG har Jenny Lohne jobbet mye med helsesektoren, det håper hun også å gjøre i sin nye jobb i Apriil PR.

MEDIEFOLK:

VG-journalist bytter bransje

Jenny Lohne blir kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR.

Publisert Sist oppdatert

Etter mange år som journalist i VG, går Jenny Lohne til ny jobb som kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR.

– Vi har det siste året bygget et sterkt team med ulik spisskompetanse og erfaring. At vi nå har klart å styrke laget med Jenny, som har lang erfaring som journalist fra VG, viser at vi er en attraktiv arbeidsplass. Å ha de riktige folkene er avgjørende for få lov til å jobbe med viktige og spennende prosjekter, sier daglig leder Vibeke Johannesen i en pressemelding.

I VG har Lohne vært journalist i nyhetsavdelingen. Siden pandemien har hun jobbet mye med helsesaker, særlig innenfor sykehussektoren. 

Lohne har en bachelor i journalistikk fra Oslo Met og har tatt én grad i kultur- og samfunnsfag ved Universitetet i Oslo. 

– Dette blir bare utrolig spennende. Jeg er så utrolig giret på den fine gjengen som jeg allerede har rukket å bli litt kjent med. Jeg har veldig tro på den kulturen som Vibeke Johannesen og de andre står for, sier Lohne om å bytte jobb og bransje.

Målet er at engasjementet for helsefeltet også skal bli viktig i den nye rollen.

– Jeg håper å kunne komme kontakt med og jobbe for spennende folk innen helse og medisin, og ser frem til å gå i gang med arbeidet.



Powered by Labrador CMS