Tom Erik Sørensen (t.v.) skal fortsatt gi lytterne en god start på dagen, mens Viggo Valle serverer nytt formiddagsprogram i det nye sendeskjemaet i NRK P1+ fra 1. mars.

NRK Radio

Viggo Valle fronter nytt program på NRK P1+

– Vi tar med oss mye av det populære stoffet lytterne kjenner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

NRK P1+ lanserer 1. mars nyskapningen Godt selskap.

Viggo Valle, Hege Holm og Magnhild Øwre er kjente stemmer som blir å høre i den nye formiddagsprogrammet, skriver NRK i en pressemelding.

Programleder Valle forteller at det nye formiddagsprogrammet fikk navnet Godt selskap, fordi det er det kanalen og vertskapet ønsker å være for lytteren.

– Vi tar med oss mye av det populære stoffet lytterne kjenner, som Generasjonspanelet og Radiokontakten. Men vi lanserer også Tore på sporet på radio, det skjer allerede i det første Godt selskap-programmet som går på lufta i morgen, sier Valle.

Frokostradioen blir fortsatt navnet på morgensendingen til NRK P1+, den skal som tidligere i stor grad ha Tom Erik Sørensen som vert.

– Jeg gleder meg veldig til en morgenstund med alle de som hører på P1+ og ønsker at både jeg selv og de som hører på skal bli litt klokere for hver dag.

Kanalsjef Bjørn Tore Grøtte er svært glad for at detaljene om nye P1+ nå er klare:

– Jeg er kjempeglad for å vise fram det nye sendeskjemaet til NRK P1+. Her er det mange sterke og svært gode radiofolk som skal være radiovenner med et stort publikum. Jeg håper og tror at dette blir godt mottatt, sier han i pressemeldingen.

P1+ er blant avdelingene i er hardt rammet av NRKs spareplaner. Tidligere ble det kjent at programmet Holm ble tatt av luften.

Powered by Labrador CMS