Anders Hustveit Gerhardsen, Anita Bakk Henriksen og Synne Piyawan Kringsjaa har fått jobb i Watch Media.
Anders Hustveit Gerhardsen, Anita Bakk Henriksen og Synne Piyawan Kringsjaa har fått jobb i Watch Media.

MEDIEFOLK:

Watch Media ansetter tre nye journalister

To av dem skal jobbe i nylansering.

Publisert Sist oppdatert

Anita Bakk Henriksen (39), Synne Piyawan Kringsjaa (26) og Anders Hustveit Gerhardsen (31) er ansatt som nyhetsjournalister hos Watch Media.

 – Jeg gleder meg skikkelig, sier Anita Bakk Henriksen i en pressemelding.

Hun begynner som nyhetsjournalist i EiendomsWatch i januar. Henriksen kommer fra stillingen som vaktsjef i Avisa Oslo. Hun har i tillegg erfaring fra t E24/VG, Nettavisen og Finnmark Dagblad.

Anders Hustveit Gerhardsen og Synne Piyawan Kringsjaa skal jobbe som journalister i en ny nettavis fra Watch Media som mediehuset så langt ikke har offentliggjort navnet på.

– Jeg synes det er spennende å få være en del av en start-up, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang sammen med resten av teamet, sier Gerhardsen.

Han kommer fra NRK, hvor han har vært journalist og vaktsjef i underholdningsavdelingen. Gerhardsen har tidligere vært nyhetsjournalist hos NRK Sørlandet og har i tillegg erfaring fra Kredinor og Nordea. Han har bachelor i økonomi og administrasjon, samt kommunikasjon og medieproduksjon.

Synne Piyawan Kringsjaa jobber i dag i Hamar Arbeiderblad. 26-åringen har også erfaring fra Romerikes Blad. I tillegg til journalistutdanning har hun en master i strategisk kommunikasjon.

 - Jeg setter veldig pris på muligheten jeg har fått i Watch Media. Det blir gøy å jobbe med flinke folk, og jeg ser frem til å jobbe tett på og dekke en spennende bransje, sier hun.

Powered by Labrador CMS