Dette er trioen som skal lede P3morgen: Tete Lidbom, Adelina Ibishi og Viken Karsten Blomvik.

Mediefolk:

Karsten Blomvik og Tete Lidbom til P3morgen

– Vi ønsket å gå i en litt annen retning enn tidligere, og har denne gangen samlet et stjernespekket team, sier redaksjonsleder Adiele Helen Krüger Arukwe.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i år ble det kjent at Martin Lepperød slutter i P3morgen. I en pressemelding i dag opplyser NRK at Lepperøds arvtakere blir Karsten Blomvik og Tete Lidbom. De to vil sammen med Adelina Ibishi utgjøre den nye programledertrioen.

Redaksjonsleder i P3morgen, Adiele Helen Krüger Arukwe, forteller at det har vært en lang og spennende prosess for å finne ut av hvem som skulle ta over etter Lepperød.

– Mens lytterne har hørt Adelina styre flata sammen med en rekke spennende gjester innen humor, underholdning og musikk, har vi jobbet intenst med å lete etter våre nye programledere. Vi ønsket å gå i en litt annen retning enn tidligere, og har denne gangen samlet et stjernespekket team bestående av talenter innen ulike felt, sier Krüger Arukwe i en pressemelding.

De to nye programlederne har tro på konseptet:

– Det å være med på sending har alltid vært en megafornøyelse, så det å endelig kunne kalle det min faste jobb er jeg ekstremt takknemlig for. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og vet at med gjengen vi har i studio vil det bli kjempegøy, sier Blomvik.

Lidbom legger til:

– Jeg gleder meg maks til å få jobbe med radio igjen. Jeg har hatt en slags kjærlighetssorg siden siste sending med Norske tilstander. Ellers blir det fabelaktig å bidra til at folk skal få en så god og underholdene start på hverdagen som overhodet mulig. Det fortjener de og jeg skal gi alt jeg har, sier han.

I tillegg til at det blir tre programledere i studio fremover, har P3morgen fått tre nye reportere med på laget: Hani Hussein, Henning Bang og Egil Skurdal.

Powered by Labrador CMS