Aftenpostens USA-korrespondent Øystein Kløvstad Langberg forteller engasjert om valg-dekningen i USA til Aftenposten sine lesere.

Aftenpostens lesere fikk hilse på alle korrespondentene under «A-live»

Gjestene fikk i tillegg nyte Aftenpostens utvalg av viner fra alle verdens hjørner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Aftenposten satser på eventer og arrangementer med mål om å føre leserne nærmere journalistikken. Under «A-live»-festivalen mandag kunne Aftenpostens gjester få innblikk i journalistenes arbeidshverdag og diskutere med journalister fra ulike redaksjoner.

Aftenpostens korrespondenter hadde en sentral rolle under arrangementet. De tok flyturen fra blant annet Ukraina, USA, Istanbul og Russland for å fortelle om jobben sin og svare på spørsmål fra gjestene i salen på Det Norske Teatret.

På programmet sto også A-magasinets arbeid med sårbare kilder, klimajournalistikk, dekningen av finanskrisen, Fotball-VM i Qatar og Aftenpostens gravesaker.

Under A-live snakket korrespondent Gina Grieg Riisnæs og fotografene Paal Audestad og Jan Tomas Espedal om hvordan de jobber med de vanskeligste bildene i Ukraina. Bildet på skjermen viser VGs Kyrre Lien og Aftenpostens Hanne Christiansen i Ukraina tidligere i år.
Aftenpostens utenriksjournalist Kristoffer Rønneberg ser på bilder fra journalist Afshin Ismaelis telefon.
To gjester studerer A-live sitt omfattende program etter å ha nytt te og bolle. De aller fleste gjestene var godt voksne.
Vinsmakingen bidro til godt humør og latter under arrangementet. Her kunne gjestene smake på viner fra USA, Libanon, Chile, Sør-Afrika, Frankrike, Portugal, Spania, Italia og Australia.
Gjestene fulgte konsentrert med under panelsamtalen om protestene i Iran.
Line Engelsås (høyre) er produsent og event-ansvarlig i Aftenposten.


Powered by Labrador CMS