Mediefolk:

Martine Lunder Brenne forlater Egmont Publishing for ny stilling hos konkurrenten Aller Media.
Martine Lunder Brenne forlater Egmont Publishing for ny stilling hos konkurrenten Aller Media.

Martine Lunder Brenne blir utviklingsredaktør i Dagbladet

– Jeg gleder meg helt vanvittig.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Direktør og redaktør i Egmont, Martine Lunder Brenne (30), blir ny utviklingsredaktør i Dagbladet. Det skriver Dagbladet i en pressemelding.

– Dette er på så mange måter drømmejobben for meg, og jeg gleder meg helt vanvittig til å ta fatt på den. Den ligger i skjæringspunktet mellom utvikling, redaksjon og salg/marked. Sånn sett er det en av de aller kuleste jobbene man kan få i Medie-Norge - særlig ettersom Dagbladet er blant de friskeste og mest vågale aktørene der ute, sier Brenne ifølge pressemeldingen.

Brenne er i dag direktør og ansvarlig redaktør i Egmont Publishing, hvor hun også sitter i ledergruppen. Hun har også vært programleder for podkasten God mor, sammen med tidligere VG-kollega Sonia Vold.

30-åringen har også bakgrunn fra VG, hvor hun var leder for MinMote. Hun har i VG også jobbet for nyhetsavdelingen og Rampelys.

Martine Lunder Brenne er gift med Øyvind Brenne, som er utviklingsredaktør i VG.

– Martine er en fremtidsrettet og innovativ leder. Hun har vært med på å utvikle banebrytende satsinger i andre mediehus, og jeg ser frem til å få henne med på laget vårt. Hun er strategisk og har et smittende engasjement, sier ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord ifølge pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS