Kjendisdesken til Aller Media har fått en ny medarbeider. Jonas Scheie Hammer starter omgående. Foto: Julie Easter Christiansen/Aller Media
Kjendisdesken til Aller Media har fått en ny medarbeider. Jonas Scheie Hammer starter omgående. Foto: Julie Easter Christiansen/Aller Media

Jonas Scheie Hammer forlater VGTV og går til Aller Media

Henter nok en medarbeider fra VG.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Jonas Scheie Hammer (25) blir en del av videojournalistene på kjendisdesken, som skal publisere levende bilder på både dagbladet.no og seoghør.no.

Hammer er hentet fra nyhetsdesken til VGTV, og har bred erfaring med innholdsproduksjon til TV, nett og sosiale medier. Han har også fortid fra NRK Sporten. Nå går ferden videre til Aller og deres satsing på web-TV under ledelse av direktør Mads A. Andersen.

- Jeg har hatt et flott år i VGTV og har bare gode ting å si om menneskene der. Men da jeg fikk dette spennende tilbudet fra en sulten gjeng på Hasle, var valget enkelt. Mads og co har skumle planer, og jeg trigges av tanken på å være med på den reisen. De rigger for et medieeventyr, sier han i en pressemelding.

Hammer begynner i Aller Media omgående.

- Jeg har fått et solid førsteinntrykk av gjengen jeg nå skal jobbe med, og er veldig optimistisk med tanke på utfordringene vi står overfor, sier Hammer.

TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen, er fornøyd med ansettelsen.

- Jonas har de riktige egenskapene og den gutsen vi er på jakt etter i vår nye satsing, sier han.

LES OGSÅ:

Powered by Labrador CMS