Kent Roar Nybø blir vikarierende ansvarlig redaktør i Bodø Nu.
Kent Roar Nybø blir vikarierende ansvarlig redaktør i Bodø Nu.

MEDIEFOLK:

Kent Roar Nybø blir vikar-redaktør i Bodø Nu

– Da denne muligheten dukket opp, var det noe som trigget meg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kent Roar Nybø blir ansvarlig redaktør i Bodø Nu de neste tre månedene. Det kommer frem i en pressemelding fra Amedia. Nybø overtar redaktørstolen mandag 3. oktober inntil det er funnet en erstatter for Espen Bless Stenberg, som sa opp for kort tid siden.

Nybø ga seg like før sommeren som ansvarlig redaktør i Lofot-Tidende, men returnerer nå til Nordland for et engasjement frem til jul.

– Da denne muligheten dukket opp, var det noe som trigget meg. Jeg gleder meg til å komme til Bodø og bli kjent med de ansatte, sier Nybø ifølge pressemeldingen.

Styreleder i Nu Publishing, Arne Reginiussen, er glad for å få inn den rutinerte topplederen i Bodø.

– Vi er veldig glad for at Kent Roar kommer tilbake til Nordland og tar på seg et engasjement i Bodø Nu. Han gjorde en fantastisk jobb i Lofot-Tidende, og er en klar og tydelig leder, sier Reginiussen.

Han takker også nyhetsleder Truls Naas for god innsats i perioden han har fungert som redaktør.

– Vi har satt veldig pris på at Truls tok på seg ledertrøya på kort varsel, og han har styrt skuta med stødig hånd. Etter at Espen ga seg, har vi imidlertid vært en person i manko. I en liten redaksjon merkes det godt. Derfor er det bra at vi nå blir fulltallige igjen, sier han.

Powered by Labrador CMS