Mediefolk:

Anne Marte Vestbakke bytter sjef. I dag er hun rådgiver for NATO-generalsekretær Jens Stoltenberg, men fra 1. april skal hun rådgi for NHO-sjef Ole Erik Almlid.

Tidligere NTB-journalist blir rådgiver for NHO-sjefen

Fra NATO til NHO.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Anne Marte Vestbakke (40) er ansatt som strategisk rådgiver for NHO-sjef Ole Erik Almlid. Hun kommer fra jobben som spesialrådgiver for Jens Stoltenberg, generalsekretær i NATO, skriver NHO i en pressemelding.

Vestbakke begynner i NHO 1. april.

Hun har jobbet i NATO siden 2018, først som Stoltenbergs personlige kommunikasjonsrådgiver og den siste perioden som hans spesialrådgiver, med ansvar for strategisk utvikling og kommunikasjon av fremtidsprosjektet «NATO 2030», skriver NHO.

Vestbakke har mange års erfaring med kommunikasjon og som journalist. Hun har bodd i Brussel siden 2012, og har i tillegg til rollene i NATO vært kommunikasjonssjef i ESA og Europa-korrespondent for NTB.

Brussel-oppholdet startet som NTB-korrespondent, en rolle hun hadde fra 2012 til 2016.

I NHO vil hun jobbe som Almlids personlige kommunikasjonsrådgiver og politiske rådgiver.

- Anne Marte har den perfekte bakgrunnen for en slik jobb. Vi er veldig glade for at hun kommer til NHO, etter mange år med spennende og krevende jobber i Brussel, sier Peter Markovski, kommunikasjonsdirektør i NHO.

Powered by Labrador CMS