Kjersti Sortland får mer ansvar i Budstikka. Fra nyttår blir hun også administrerende direktør. Arkivfoto: Eskil Wie Furunes

Nå blir sjefredaktør Kjersti Sortland også direktør

Endrer selskapsstrukturen til Asker og Bærums Budstikke.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I en pressemelding mandag forteller Asker og Bærums Budstikke AS at det blir endringer i både ledelse og selskapsstruktur.

Virksomheten er nå organisert i et holdingsselskap som eies av cirka 2000 aksjonærer. Holdingselskapet eier igjen fire heleide datterselskaper: medievirksomheten Asker og Bærums Budstikke AS (lokalavisen Budstikka), digitalbyrået B17 Media AS, det digitale tjenesteselskapet Tjenestetorget AS og eiendomsselskapet Billingstadsletta 17 AS.

– Etter hvert som vi har utviklet virksomheten og fått flere bein å stå på er en slik endring av selskapsstrukturen hensiktsmessig, sier styreleder Odd R. Øie i en pressemelding.

– Det gir klarere ansvarsfordeling, tydeligere styring og sterkere fokus på de ulike områdene både internt og eksternt, fortsetter Øie.

Endringene medfører også nye oppgaver for dagens ledelse. Kjersti Sortland, som er sjefredaktør i Budstikka, vil fra nyttår også være administrerende direktør. Nåværende administrerende direktør, Terje Tandberg, vil fra samme tidspunkt bli toppsjef i eierselskapet Asker og Bærums Budstikke Holding AS.

– Jeg ser frem til å utvikle Budstikka videre sammen med alle dyktige kolleger, sier Kjersti Sortland ifølge pressemeldingen.

– Vi er i en positiv utvikling med god vekst i antall abonnenter, drevet av en sterk digital vekst. Dette skal vi jobbe hardt for å videreføre gjennom å fortsatt levere god journalistikk og samtidig være en relevant markedsplass for våre annonsører.

Powered by Labrador CMS